Als u Matterport al gebruikt, is upgraden naar een Matterport Starter, Professional of Business account eenvoudig!
Al uw content blijft hetzelfde – uw ruimtes blijven waar ze zijn, en al uw instellingen (zoals map setup en uitgenodigde medewerkers) blijven hetzelfde.
Voor admins, al je teamleden die Matterport al gebruiken zullen dezelfde ervaring hebben, en iedereen zonder een bestaand Matterport account zal gevraagd worden zich aan te melden wanneer je ze een uitnodiging stuurt. U kunt meer lezen over het downgrades beleid hier support prijslijst.