3D winkelervaringen

Door indrukwekkende 3D-modellen van winkelindelingen en -displays te maken, kunnen retailers snel en eenvoudig merken, vloerindelingen en merchandising op verschillende locaties plannen, implementeren en beheren.

Nieuw eBook: De toekomst van de detailhandel in een virtuele wereld verkennen

Reageert uw handelszaak snel genoeg op de veranderende consumentengewoonten? Ons gratis eBook bespreekt de vage grenzen tussen fysiek en online winkelen in 2021. We onderzoeken ook de vitale rol die overweldigende 3D-modellen spelen bij het ontwerpen van in-store lay-outs, het verbeteren van de bezoekerservaring en het relevant blijven in een steeds meer virtuele wereld.

Bekijk het hier

Kijkers blijken 300% meer betrokken te zijn bij een Matterport 3D virtuele tour dan bij 2D beelden.

Verbeter uw klantervaring – online én in de winkel

Matterport kan helpen het winkelmanagement te vereenvoudigen en een consistente winkelervaring voor klanten te creëren, zowel online als in de winkel. Begin met het gratis vastleggen van een digital twin van uw winkel met uw iPhone – geen professionele fotografie ervaring vereist.

Sneller op de markt

Het verwerven, bouwen, verbouwen of rebranden van retail locaties vereist nauwkeurige fysieke details en metingen om effectief samen te werken met architectenbureaus en externe aannemers.

Matterport legt de gegevens vast die nodig zijn voor meer nauwkeurige offertes zonder tijdrovende bezoeken ter plaatse en helpt de besluitvorming te versnellen. Ontwerpers kunnen nauwkeurige point-cloud data direct vanuit een Matterport 3D model genereren om snel CAD, Revit of SketchUp modellen te maken. 3D ontwerpsjablonen kunnen gemakkelijk worden gekopieerd voor andere winkels.

Zie hoe RPM Pizza Matterport gebruikte om winkelverbouwingen te versnellen en projectinitiatie tijden te halveren.

Betere documentatie & beheer

Digitale 3D tours van gebouwen, eigendommen en activa zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om op de hoogte te blijven van onderhoudsproblemen en werknemers te trainen in nieuwe processen. Matterport digitale tags – genaamd MatterTags – kunnen apparatuur labelen binnen de Matterport 3D Space om reparaties, onderhoudsverzoeken en trainingsinformatie te documenteren.

Bekijk hoe Apex Imaging Services Matterport gebruikt in winkels.

Consistente winkelervaringen

Matterport levert nauwkeurige 3D visuele representaties van uw winkels en de gegevens achter het facility management. Nauwkeurige metingen van de gehele winkel, afmetingen van de gangpaden, en het type apparatuur ter plaatse zijn allemaal belangrijke details voor elke locatie.

Gebruik Matterport om merchandising, seizoensgebonden en promotionele acties te plannen. Aanwijzingen aan medewerkers kunnen worden gedeeld in een gemakkelijk te begrijpen visueel formaat dat beter is dan lange e-mails en spreadsheets. U kunt Matterport zelfs integreren in uw bestaande systemen met behulp van onze API.

75% van de shoppers is meer geïnteresseerd in winkelen in 3D

Hoewel de meeste klanten uit veiligheidsoverwegingen online winkelen, gaf 70% aan de fysieke ervaring van het rondlopen in de winkel en het bekijken van productdisplays te missen.

Uit onze recente enquête blijkt dat 73% van de respondenten het liefst zou winkelen in een virtuele 3D-winkel – maar slechts twee derde van hen heeft dat al gedaan. Er ligt een enorm potentieel in het verschiet.

Bekijk de enquêteresultaten van virtuele winkelvoorkeuren

Uw werknemers sneller opleiden

Medewerkers profiteren ook van 3D-walkthroughs van uw winkel. Nieuwe of bezoekende medewerkers kunnen vanaf hun eigen computer toegang krijgen tot uw winkel om snel inzicht te krijgen in de gang van zaken in de ruimte, zonder het gedoe van rondleidingen op locatie.

Door nieuwe medewerkers wegwijs te maken, kunnen ze meteen aan de slag als ze beginnen. De tijd die nodig is om nieuwe medewerkers op te leiden wordt geminimaliseerd, wat tijd en geld bespaart.

Veilige heropening tijdens pandemie mogelijk maken

Of het nu gaat om een snelle bestelling of een beperkt bezoek aan de winkel, geef uw klanten de visuele zekerheid dat ter plaatse alle juiste voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de gezondheid en veiligheid van iedereen te waarborgen. Bekijk de indeling van de winkel voordat u naar binnen gaat om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is om te winkelen terwijl u de richtlijnen voor fysieke afstand in acht neemt.

Vele functies

Transformeer de manier waarop u uw eigendommen op de markt brengt en beheert met het digital twin platform van Matterport.

Verbeter de betrokkenheid van de kijker door een verhaal over uw ruimte te maken.

Dollhouse View

Google Street view

Rondleidingen

Tags

Eenvoudiger samenwerken, plannen en delen met uw team, leveranciers of klanten.

Meetmodus

Views

Notities

Selecteer add-ons ontworpen voor professionals in de industrie.

Schematic floor plans

BIM

E57

Toegang tot beveiliging op ondernemingsniveau en geavanceerde beheerfuncties voor teams van elke omvang.

Enterprise Security

Management & Permissions

Private Model Embed

Bekijk het zelf

Kijkers blijken 300% meer betrokken te zijn bij een Matterport 3D virtuele tour dan bij 2D beelden.

Bekijk het hier

Kijkers blijken 300% meer betrokken te zijn bij een Matterport 3D virtuele tour dan bij 2D beelden.

Miele Experience Center – Claudio Coello

Specialty’s Bakery

Zoveel meer dan een virtuele tour

Naast het creëren van ongelooflijke 3D virtuele tours van uw winkel, kan Matterport’s platform de toegankelijkheid van uw online winkel verbeteren, een geweldige eerste indruk creëren en de winkelervaring voor uw klanten vereenvoudigen.

  • Eenvoudig delen op social media sites zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.
  • Exporteer video’s, GIF’s en foto’s in 4k-printkwaliteit van uw 3D-model voor marketingcampagnes.
  • Publiceer naar Google Street View om in contact te komen met lokale klanten die op zoek zijn naar winkels in de buurt.
  • Genereer automatisch rondleidingen om uw klanten door de hoogtepunten te leiden.
  • Voeg Mattertags™ toe om product details en links naar aankoop te integreren.
  • Gebruik de meetmodus voor ruimteplanning.
  • Maak gedetailleerde plattegronden om uw klanten in vogelvlucht te helpen vinden wat ze zoeken.

Zelf beginnen – het is snel en gemakkelijk

Bekijk deze video om te leren hoe je kunt beginnen met het scannen van kleine ruimtes, zoals boetiekjes.

Alles wat je nodig hebt om te beginnen is je iPhone en een GRATIS account!

Contacteer Verkoop

Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Neem contact op met ons verkoopteam en wij helpen u de beste oplossing te vinden voor uw behoeften.

Bestel nu

In ons handige productoverzicht vindt u makkelijk en snel de meest geschikte camera voor uw specifieke situatie.