3D scannen is niet alleen voor professionals. Veel huiseigenaars en huurders willen een indrukwekkende digital twin van hun huis maken om hen te helpen met ontwerp- en verbeteringsprojecten, hun bezittingen te documenteren voor de verzekering, herinneringen te bewaren of gewoon om te delen.

Matterport for Mobile biedt de eenvoudigste en meest betaalbare oplossing voor het bouwen van 3D virtuele tours.

De ideale 3D-tour voor huiseigenaars

3D tours maken met je telefoon is snel en eenvoudig. Matterport helpt je om belangrijke plekken in je leven vast te leggen en je voor te bereiden in geval van schade of verlies.

Inventariseer uw bezittingen

Maak een zeer nauwkeurige digitale 3D opname van de staat van uw huis en bezittingen. Matterport kan u helpen om u voor te bereiden op onvoorziene verzekeringsclaims en verliezen.

Leer hoe je je kunt voorbereiden op de nasleep

Deel ideeën voor woningverbetering

Matterport integreert home design software om het delen van ideeën met aannemers, ontwerpers, familie en vrienden tijdens verbouwingen te vereenvoudigen.

Onze Mattertags zijn ook een geweldige manier om uw laatste herontwerp te laten zien door u in staat te stellen om notities, links en video’s direct in uw 3D-model op te nemen.

3D tour van Londense flat met Mattertags

Promoot uw advertentie

Als u uw huis zelf verkoopt, kan Matterport u helpen uw woning te promoten bij potentiële kopers. Studies tonen aan dat 95% van de mensen meer geneigd zijn om te bellen over eigendommen met 3D virtuele tours.

Krijg een concurrentievoordeel door een 3D virtuele tour van uw huis te maken met uw iPhone.

Bekijk de statistieken over 3D tours voor vastgoed advertenties

Adverteer uw vakantiewoning of onderhuur

Matterport kan helpen de huurleegstand te verminderen door meer mensen aan te trekken en te betrekken bij uw woningaanbod. Een recent onderzoek van Zumper en Matterport meldt dat 72% van de huurders een appartement zou huren zonder het ooit persoonlijk te zien als er een 3D virtuele tour werd aangeboden.

Lees het onderzoek van Zumper en Matterport.

Starten is eenvoudig en gratis

Vastleggen zoals u dat wilt

Bekijk onze reeks camera’s of gebruik gewoon de telefoon in uw zak

Verbinden met onze mobiele app

Onze gratis mobiele app verbindt en bestuurt elke ondersteunde camera. Maak, bewerk en deel meeslepende digital twins van elke ruimte vanaf elk apparaat.

Beheer uw 3D-modellen

Ons Cloud-platform biedt een veilige ervaring voor het opslaan en beheren van uw 3D-modellen. Begin met een gratis plan of upgrade voor meer functies. Voor bedrijven met meerdere panden, neem contact op met ons verkoopteam om de beste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Vele functies

Transformeer de manier waarop u uw eigendommen op de markt brengt en beheert met het digital twin platform van Matterport.

Verbeter de betrokkenheid van de kijker door een verhaal over uw ruimte te maken.

Dollhouse View

Google Street view

Rondleidingen

Tags

Eenvoudiger samenwerken, plannen en delen met uw team, leveranciers of klanten.

Meetmodus

Views

Notities

Selecteer add-ons ontworpen voor professionals in de industrie.

Schematic floor plans

BIM

E57

Toegang tot beveiliging op ondernemingsniveau en geavanceerde beheerfuncties voor teams van elke omvang.

Enterprise Security

Management & Permissions

Private Model Embed

Bekijk het hier

Kijkers blijken 300% meer betrokken te zijn bij een Matterport 3D virtuele tour dan bij 2D beelden.

Matterport 3D scans kunnen worden gebruikt om een nieuwe wereld te bouwen, geïnspireerd door uw eigen verbeelding. U kunt een virtuele escape room ontwerpen voor uw kinderen, of een speurtocht bouwen voor collega’s die voor het eerst in maanden weer op kantoor komen. Met de kracht van Matterport 3D digital twins kunt u nieuwe realiteiten en meeslepende werelden vol intrige en plezier creëren.

Contacteer Verkoop

Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Neem contact op met ons verkoopteam en wij helpen u de beste oplossing te vinden voor uw behoeften.

Bestel nu

In ons handige productoverzicht vindt u makkelijk en snel de meest geschikte camera voor uw specifieke situatie.